Over OAX


Over OAX

Hier alvast een kleine indruk van het WERSI OAX systeem


Na het inschakelen van het instrument worden alleen de belangrijkste bedieningselementen weergegeven. En alles zoals het op het instrument te vinden is. Hierboven eerst de totale preset, waarmee je alles met één druk op de knop kunt wijzigen. Groen is het bovenmanuaal, Het onder manuaal wordt in de kleur rood aangegeven, Blauw voor de  bas en  bruin voor de begeleiding.Tik op een klank op het bedieningspaneel en de pagina met de bijbehorende instrumenten wordt geopend. En net als op een moderne smartphone kun je "de tabbladen verplaatsen".  U zult versteld staan dat u de SONIC zonder instructies in de EASY MODE kunt bedienen! Als je twee keer kort op een tabblad tikt, verschijnt er een ander bedieningspaneel op het scherm, maar alleen het paneel dat je op dit moment nodig hebt. Gewoon geweldig om te gebruiken en u kunt genieten van het geweldige geluid van de instrumenten zonder moeizaam te moeten worstelen met grote bedieningsinstructies.Natuurlijk kunt u de SONIC ook in de professionele modus zetten als u meer dan drie geluiden wilt. Dan wordt alles uitgebreider - maar het is nog steeds geen rocket science. Met de nieuwe PROFI-MODE kunt u tot 16 klanken over uw instrument verdelen.


De unieke WERSI-geluiden

De Sonic maakt niet alleen indruk met zijn grote display en gebruiksgemak. Het zijn de geweldige klanken die worden opgewekt door het nieuw ontwikkelde audiobord. Luister naar het koper, de overtuigende vleugel, de koren, de geweldige strijkers met enorme keteltrommels. De vele up-to-date synthesizer klanken die anders alleen op de duurste synthesizers te vinden zijn. En natuurlijk de fascinerende orgelklanken die via drawbars te bedienen zijn. Wat een genot om hiermee te spelen en de wonderlijkeste orgel sound te creëren.

U kunt speciale geluidseffecten bedienen met de after touch-functie, die beschikbaar is in beide handleidingen van de SONIC. Controle b.v. het vibrato van de panfluit door voorzichtig op de schuif in het paneel omhoog te drukken. Open het filter voor synthesizertonen of verander je trompetten in fantastische shaketrompetten. Je kunt het niet beschrijven - je moet het gewoon voelen.


WERSI-drawbars

Toegegeven, niets klinkt zo lekker als de drawbars van een oud elektromechanisch orgel! Dit zware "volle" gevoel bij het uittrekken ... het inspireert gewoon elke orgelfan. Maar de WERSI-drawbars zijn heel dichtbij. Ze houden ook heerlijk vast. En dan drawbar sound: ja het is het geluid van de oude mechanische klankwielen! Trek de ene drawbar na de andere uit en schakel de rotor langzaam of snel - het geluid zal je hart sneller laten kloppen .


Legendarische Strijkers

Of het nu gaat om filmmuziek, verfijnde klassieke composities of emotioneel belade's en ballads - met één druk op de knop vindt u een symfonie of kamerorkest met strijkers, koper- en houtblazers en fantastische orkestpercussie. De vervelende taak van het samenstellen van individuele klankkleuren is niet langer nodig - u kunt zich eindelijk concentreren op de essentie van het spelen. U zult uw SONIC-orkest dirigeren en spelen met veel plezier en enthousiasme!


Realistische koren

De SONIC biedt extreem realistische en expressieve koorklanken. Of het nu jazzy scatzang, klassiek koor of moderne popzang is! In de SONIC vind je het juiste koor voor jouw muziek.


 Fantastische Vleugel en Pianoklanken. 

Ervaar het natuurlijke en onmiskenbare geluid van een grote concertvleugel waarvan de verscheidenheid aan geluiden alle muzikale genres omvat, zoals klassiek, jazz, musical en pop. 

In het geluidsspectrum merkt u dat van zacht pianissimo tot de krachtige fortissimo in het bereik aanwezig is, Een extra klankbord met een geheugengrootte van 1 gigabyte is hiervoor beschikbaar.

Een absolute vleugelervaring op de nieuwe WERSI SONIC!


Live Accordeon klanken


Zodra u Accordeon Live selecteert, verschijnt er een originele accordeon-keuzebalk op het scherm. Schakelt van het ene klank naar de volgende hoor je zelfs de originele schakelklik. En dan de geluiden! Ongelofelijk! Alle gangbare accordeonklanken zijn hier te vinden.

Echte sonore Hohner Morino-klanken, de prachtige dubbele octaafklank (4 voet met 16 voet) of de beroemde Franse musette-accordeon, waarin de individuele koren enigszins op elkaar zijn afgestemd en zo de levendige zwevende musette-toon produceren. Zo kun je deze gebruiken om Franse accordeon chansons te spelen of de wereldberoemde Stiermarkse polka's


SONIC begeleidings band

Drumgrooves (echte drums) zijn echte drumgeluiden die met veel microfoons zijn opgenomen en opgeslagen in de opnamestudio. De basgeluiden zijn net zo goed. De elektrische bas of de akoestische bas. Deze twee zien er ook ongelooflijk echt en fascinerend uit. Er is ook een moderne multimediaspeler beschikbaar voor vele formaten.


Uitgebalanceerde Mixer


De zeer uitgebreide mixer maakt het mogelijk uw eigen gewenste sound te creëren. 

Natuurlijk is erover lezen leuk maar graag laten wij het U ook echt horen.