Software OAX


Software OAX

Hier vindt u de uitbreidingen mogelijkheden voor uw OAX instrument. De gewenste software kunt u eenvoudig bij ons bestellen door een mail te sturen met het hardware nummer van uw instrument en het door u gewenste pakket. U ontvangt van ons dan het vrij-schakelnummer.

Hieronder vind u alle software voor uw OAX instrument.

LET OP!: Door u bestelde software pakketten kunnen niet terug genomen worden.
€ 149,00
De Style convertor Yamaha bied u mogelijkheid om Yamaha styles (Genos/PSR formaat) te converteren voor uw OAX instrument.€ 99,00
De Style convertor Roland bied u mogelijkheid om Roland styles te converteren voor uw OAX instrument.


€ 99,00

WINNETOU-Melodieën

Eén software voor alle WERSI OAX-instrumenten. Het bevat 4 melodieën van Martin Böttcher uit bekende Karl May-films.De leveringsomvang omvat vier MP3-bestanden in 3 versies (demo, spelen zonder linkerhand, spelen zonder linkerhand en zonder pedaalbas). Ook inbegrepen zijn 16 totale presets met de juiste geluidsregistraties, evenals de notatie die rechtstreeks is gekoppeld aan de presets. Je kunt dus meteen aan de slag!

€ 99,00

OAX-stijlpakket "ABBA"

ABBA was al een van de commercieel meest succesvolle muziekgroepen ter wereld. Maar zelfs meer dan 30 jaar na hun scheiding - zonder verdere optredens en nieuwe nummers - is de muziek nog steeds erg populair. Een lijst met de titels is te vinden in de bijbehorende handleiding

Handleiding download 

€ 99,00

OAX - Bladmuziek 1

Dit notenpakket bevat 200 titels op het gebied van volksmuziek en volksmuziek voor uw OAX-instrument. Met de unieke OAX-notendisplay kunt u de notities direct op het display krijgen. Alle arrangementen zijn licht en klinken goed en kunnen door iedereen gemakkelijk gespeeld worden. Een lijst met de titels is te vinden in de bijbehorende handleiding.

Handleiding download

€ 99,00

OAX - Bladmuziek 2

Dit muziekpakket bevat 200 titels uit het veld van oudjes en volksmuziek voor je OAX-instrument. Met de unieke OAX-notendisplay kunt u de notities direct op het display krijgen. Alle arrangementen zijn licht en klinken goed en kunnen door iedereen gemakkelijk gespeeld worden. Een lijst met de titels is te vinden in de bijbehorende handleiding.

Handleiding download

€ 99,00

OAX - Bladmuziek 3

Dit pakket met noten bevat 200 Duitse hits voor uw OAX-instrument. Met de unieke OAX-notendisplay kunt u de notities direct op het display krijgen. Alle arrangementen zijn licht en klinken goed en kunnen door iedereen gemakkelijk gespeeld worden. Het notenpakket draait op het WERSI OAX-systeem en is beschikbaar vanaf softwareversie V 2.00. Een lijst met de titels is te vinden in de bijbehorende handleiding.


Handleiding download

€ 99,00

OAX - Bladmuziek 4

Dit pakket met noten bevat 200 Duitse hits voor uw OAX-instrument. Met de unieke OAX-notendisplay kunt u de notities direct op het display krijgen. Alle arrangementen zijn licht en klinken goed en kunnen door iedereen gemakkelijk gespeeld worden. Het cijferpakket draait op het WERSI OAX-systeem en is beschikbaar vanaf softwareversie V 2.00. Een lijst met de titels is te vinden in de bijbehorende handleiding.

Handleiding download


€ 149,00


OAX StylePaket   "Signature Styles"

Styles: Schlagerfarben, Schlagerdiamant, Raggeaton, Shakafunk, Good Feeling Blues, Swing Era, Vintage Bossa, Shallow Ballad, Crazy Little Jive, Simpli Rock.